InBody 770

testösszetétel analizáló készülék

 

A prémium megoldás az egészséghez

 

A testösszetétel eltolódása és a test vízeloszlásának változása pontatlan mérést eredményezett a testösszetétel korábbi technológiával történő elemzésekor. Az InBody az egyedülálló technológiájával leküzdi ezt a korlátozást azáltal, hogy a többféle frekvenciát rögtön, egyidőben áramoltatja. Az SMF-BIA-nak nevezett innovatív technológia, amely magas pontosságú méréseket garantál az InBody770 új generációjában nagy büszkeség mellett került bevezetésre.

 
Direkt szegmentális mérés (DSM-BIA)

A BIA egy általános feltételezése, hogy a mért test egyetlen hengerből áll. Az InBody direkt szegmentált bioelektrikuselemzést használ (DSM-BIA), egy szabadalmaztatott technológiát, mely a test pontos méréséért a testet 5 különálló hengernek tekinti: négy végtag és a törzs.

 
Több frekvencia széles tartományban

Az InBody több frekvenciát használ, hogy áthatolhasson a sejtmembránon és pontosan elemezze az intracelluláris és extracelluláris vizet. Az egyszerű frekvenciák használatával az InBody pontosan méri meg a teljes testvizet, így hasznosaz olyan személyek elemzésénél, akiknek nem kiegyensúlyozott a testvíz eloszlása.

Az InBody770 egyszerre több frekvenciát használ és ez az eredmények még nagyobb pontosságát eredményezi.

 

8-pontos tapintó elektródák hüvelykujj elektródákkal

Az exluzív tetra-poláris 8-pontos elektródák teszik lehetővé, hogy a méréseket egy fix pontról indulva végezhesség minden alkalommal - függetlenül attól, hova helyezték az elektródákat – ezzel növelve a pontosságot és reprodukálhatóságot.

 
Vezeték nélküli kommunikáció

Ha Wi-Fi-n, vagy Bluetooth-on keresztül csatlakoztatja az InBody770-et, akkor távolról irányíthatja az InBody-ját. Mentsen el személyes információkat, és rendszerezze a megbeszélt időpontjait e-mailen keresztül. Listázza ki a felhasználói adatokat a Lookin'Body adatkezelő szoftverrel.

 

 

Katalógus letöltése (PDF)